mlada djevojka s invisalignom
Žena stavi aligner u usta

NEVIDLJIVI ALIGNER ZA KOREKCIJU ZUBA

Kreira vaš osmijeh

Prošli su dani metalnih fiksnih aparatića kao jedino rješenje za korekciju zuba. Orthocaps-Invisalign ( sustav je diskretan, transparentan i uklonjiv te  učinkovito i bezbolno ispravlja nepravilnosti zuba). Prilagođava se  vašem životnom stilu s dvije različite udlage  za dan ili noć. To omogućuje bolju kontrolu kretanji i preciznije reguliranje korištenih sila. Tijekom dana, diskretna dnevna udlaga djeluje nježno, a noću rigidnija osigurava  jaču korekciju.

Za razliku od drugih sustava, orthocaps aligneri (udlage) izrađeni su od visokokvalitetnog termoplastičnog dvokomponentnog materijala. Vanjski sloj je malo tvrđi da bi ga se zaštitilo od oštećenja. Meki unutarnji sloj lagano prianja uz vaše zube i jamči maksimalnu udobnost i precizne pokrete zuba.

ESTETSKA I UČINKOVITA U ISTOM VREMENU?

Nevidljiv - INVISALIGN

Visokokvalitetan, transparentan materijal savršeno prianja na vaše zube. Tako nevidljivi i estetski danećete ni primijetiti da ih nosite.

Djelotvoran

Jedinstveni termoplastični materijal omogućuje precizne pokrete zuba i jamči vidljive rezultate.

 Bezbolan i udoban

Kruti zubni aligneri mogu uzrokovati neugodne točke pritiska. Uz Orthocaps Aligner, upotreba meke plastike osigurava maksimalnu udobnost.

Dizajniran za svakodnevnu upotrebu

Uklonjivi, diskretni i jednostavni za čišćenje, Orthocaps TwinAligner sustav napravljen je za svakodnevnu uporabu.

Individualiziran

Orthocaps aligneri su prilagođeni za svaku OSOBU! To znači da izražuju individualno za svakog pacijenta posebno.

Je li liječenje komplicirano?

Ne! Liječenje s Orthocaps alignerima je lako provesti i lako se može integrirati u vaš svakodnevni život. Bilo u profesionalnom ili privatnom životu , na putovanju ili sportu Orthocaps ide tamo gdje ste i vi. Prilagođava se vašem individualnom načinu života, bez privlačenja pozornosti ili uznemiravanja.

Korekcija zuba za odrasle?

Za mnoge odrasle osobe fiksni aparatići ne dolaze u obzir zbog estetskih razloga. Orthocaps TwinAligner sustav sada nudi rješenje koje će vam pomoći dobiti lijep osmijeh. Zahvaljujući našem nevidljivom, udobnom i jednostavnom sustavu aligner-a (udlaga), može se lako integrirati u vaš profesionalni i svakodnevni život. Bilo da je riječ o zbijenosti, dijastemama (razmacima) među zubima ili složenim funkcijma Orthocaps jamče vidljive rezultate u 90% slučajeva. Jedinstveni sustav s dvije udlage (dnevna za održavanje položaja, noćna terapijska).

Nevidljiv i estetski

Orthocaps-Invisalign aligneri izrađeni su od visokokvalitetne, prozirne plastike i stoga su gotovo nevidljivi. Estetski sustav, idealan za odrasle.

Našeg nevidljive udlage također se mogu nositi na poslu. Kratke su faze prilagodbe. Ne stvaraju probleme kod izgovora.

Precizno i učinkovito

Orthocaps TwinAligner sustav je u većini slučajeva imao isti rezultat kao fiksni aparatić. Rezultati su vrlo precizni zahvaljujući termoplastičnom materijalu.

 

Dva različita tipa alignera omogućuju optimalno podešavanje sila koje djeluju na zub. Rezultat je bezbolna korekcija zuba.