Ugradnja zubnih implantata

novi osmijeh

zamjena za uobičajnu protezu

Ako Vam nedostaje jedan ili više zuba nakon traume ili bolesti zuba, potrebni su Vam pravi protetski nadomjestci. Zubni implantati su prema preporukama struke, pa tako i našim, najbolja opcija. Zubni implantati su zamjena za korijen zuba.

Umjetni „korijen“ zuba koji  čvrsto sraste s kosti čeljusti. Izrađeni su od čistog titana ili keramike, a nakon ugradnja zubnih implantata se može koristiti za različite vrste proteza. Služe kao zamjena za jedan ili više zuba.

zubni ugradnja zubnih implantata je standardna metoda za vraćanje žvakaće funkcije 

Po čemu su zubni implantati toliko posebni?

Više informacija o implantologiji
Više informacija o našim specijalnim implantatima možete pronaći na našoj info stranici

Naša posebna područja u implantologiji:

3D računalno planiranje postupka

U teškim uvjetima možemo unaprijed planirati implantaciju pomoću računala. Tada snimamo trodimenzionalnu snimku kako bismo postupak ugradnje implantata mogli provesti na što sigurniji i bezbolniji način.

Nadogradnja kosti

Nakon dugog razdoblja bezubosti u gornjoj ili donjoj čeljusti, čeljusna se kost često povuče toliko da više ne ostane dovoljno kosti za osiguranje stabilnosti implantata. Kako bi implantat ipak bio stabilan, moguće je nadomjestiti kost umjetnim materijalima proizvedenim u tu svrhu.

All on 4 /All on 6

All-on-4 ili all-on-6 je minimalno invazivna metoda rješavanja bezubosti s najčešće potpuno fiksnom protetskom restauracijom. Nailazi na visoki stupanj zadovoljstva kod pacijenta.

Dodatna njega za dugoročni uspjeh implantacije

Naravno, i dalje ćemo paziti na Vas nakon implantacije tako da će Vaši novi nadomjesci trajati dugo. Objasnit ćemo i kako možete prilagoditi oralnu higijenu kod kuće u skladu s tim. Profesionalno čišćenje zuba i provjera implantata koristan su dodatak – rado bismo o tome razgovarali s Vama.